Asociatia Information&Quality Education
Asociatia Information&Quality Education

Premiul „MARGARETA DIMA” 2014

Astăzi a avut loc festivitatea de absolvire a elevilor claselor a XII-a în cadrul Colegiului Tehnic Dimitrie Leonida din Petrosani, moment unic pentru cei ce pășesc astfel spre maturitate. S-au premiat cei mai buni elevi, s-au recunoscut rezultatele obținute de aceștia atât la școală cât și la concursuri și olimpiade și s-a privit cu încredere către un viitor pe care acești tineri îl pot transforma prin forța și voința lor într-un viitor mai bun.
Asociația Information&Quality Education a premiat cel mai bun elev și anume pe cel ce a obținut rezultate deosebite pe tot parcursul celor 4 ani de studiu în cadrul Colegiului Dimitrie Leonida, premiul constând într-un laptop.
Premiul “Margareta Dima” s-a vrut a fi o recunoaștere a meritelor celui ce a dovedit că oamenii ce năzuiesc cu adevărat să își depășească propriile limite pot întotdeauna. Însă premiul oferit, prin numele lui, s-a dorit a fi în același timp și un omagiu adus doamnei profesoare Margareta Dima, cea care a iubit această școală cu tot sufletul ei și căreia i s-a dedicat, cu o dedicare cum rar întâlnim, pe tot parcursul carierei sale didactice.


Premiul a fost oferit elevului Sorin Ifrim. Asociația ii dorește să cuteze a visa și să reușească a-și preschimba visele în realitate.

 

Share

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *