You are currently viewing Premierea

Premierea

Uneori cuvintele devin insuficiente pentru a exprima bucuria de a oferi.

Să premiezi excelența în speranța că ea se va păstra în viitor și în același timp să reușești a păstra vie memoria excelenței ce ți-a marcat în mod fericit trecutul, ce ai putea mai mult să îți dorești.

Felicitări din suflet șefului de promoție  DANIEL BOLDEA din cadrul Colegiului Tehnic Dimitrie Leonida din Petroșani! Fie ca el să urmeze aceeași cale a ambiției și reușitei și să nu uite niciodată că munca îi va fi mereu răsplătită.

Îi dorim mult succes în continuare și în același timp mulțumim Colegiului Tehnic Dimitrie Leonida că ne este alături în acest demers de a-i sprijini pe tinerii care merită și care aduc valoare acestei lumi.

Cine este elevul “Dima” din 2017– Avantul Liber{:}{:en}

 

Share

This Post Has 5 Comments

 1. Boldea Daniel

  Multumesc pentru premiul MARGARETA DIMA
  Sunt onorat si recunoscator pentru ca in anul 2017 am primit acest important premiu.
  Multumesc ca pentru dvs. este o bucurie sa daruiti. Dragostea si bunatatea sunt vesnice. Multumesc!

  1. IQE

   Cu drag, Daniel. Să ai parte de mult succes în continuare.

   1. Daniel Boldea

    Vă mulțumesc mult! Mă bucur împreună cu toți cei dragi că există și astfel de oameni; oameni care știu să aprecieze și să stimuleze corect educația și, la rândul meu, doresc și eu multă baftă tuturor celor cărora le-am predat cheia liceului. Sper că prin exemplul meu, și ei vor fi suficient de motivați să învețe și le doresc tot binele din lume!

 2. Paval Mircea

  Felicitari Daniel !
  Felicitari si pentru organizatori!

  1. Daniel Boldea

   Vă mulțumesc mult! Într-adevăr, organizatorii și inițiatorii merită toată stima și aprecierea. În acest sens, noi putem duce educația la un nou nivel, trebuie să luptăm contra curentului, nu cu curentul social. Trebuie să promovăm educația în așa fel încât să nu se mai stipuleze sau să se inducă ideea că a învăța și a fi învățat sunt niște practici învechite, sau după clasicul clișeu:„…las-o, bă, că merge așa!”. Toate valorile se obțin din muncă proprie și nu din parvenitism.
   Pentru toate îi mulțumesc Celui de Sus! Cel care printr-o dragoste necondiționată și-a arătat bunătatea pentru fiecare dintre noi!

   PS: Mii de scuze pentru răspunsurile târzii! Am să încerc să verific tot mai des. Nu aș dori să nu-i scriu cuiva.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?